POSIŁEK 1
Płatki owsiane 50G
Mleko spożywcze 2% tłuszczu 200G
Jajecznica 230G
Masło śmietankowe 10G (do jajecznicy na patelnie)
B / T / W / kcal: 23 37 22 510
POSIŁEK 2
Tuńczyk w wodzie - 130G
Ryz-60G
B / T / W / kcal: 28 2 8 162
Serek wiejski 200G B/T/W/kcal 22 14 4 230
Pomidory ok. 200GR B/T/W/kcal 2 0.5 6 40
POSIŁEK 3(Przed treningiem)
Ryż brązowy - 50g
Mięso z piersi kurczaka bez skóry - 150g
B / T / W / kcal: 36 3 34 310
Banan ok. 180GR B/T/W/kcal 2 0.6 36 162
POSIŁEK 4
Banan (PO TRENINGU)
.
Ryż brązowy - 50G
Mięso z piersi kurczaka bez skóry - 200G
Oliwa z oliwek - 20G
Białko - 1 miarka (50g)
warzywa na patelnie 225g (pul paczki)
B / T / W / kcal: 92 26 68 727
POSIŁEK 5
Makrela wędzona 200G
B / T / W / kcal: 41 31 0 442
Chleb pełnoziarnisty z dynia ok. 75 GR B/T/W/kcal 4 2 25 135
ŁĄCZNIE: b:250 t:79 w:185 kcal:2804
a taki trening:
PONIEDZIALEK:
klatka:
- wyciskanie sztangi na skosie 12/10/8/6 (progresja)
- wyciskanie hantli plasko 4x10-12(stały ciężar)
- rozpietki na skosie 12/14/16/18( stały ciężar)
- przenoszenia za glowe 3x12
Przedramiona:
- zwijanie nadgarstkow podchwytem sztanga 12/10/8
- zwijanie nachwytem 15/18/20
WTOREK:
Plecy:
- podciaganie na drazku 12/10/8/6( staraj się podciągać za głowe)
- wioslowanie sztanga 12/10/8/6
- wioslowanie sztangielkami 12/14/16
- szurgasy 4x15 (kaptury)
ŁYDKI:
- wspiecia ze sztanga na kolanach 16/14/12/10
- wspiecia na stojaco 15/18/20/25
CZWARTEK:
Barki:
- wyciskania sztangi zza karku 15/10/8/10/15
- unoszenia na boki 4x12-8
- unoszenia sztangielki w opadzie tłowia 10/12/14/16
Nogi:
- przysiady 5x12-8
- wykroki z hantlami 12/14/16/18/20
- martwy ciąg na prostych nogach 3x 12-15
PIĄTEK:
Biceps:
- uginania ze sztanga 4x 10-12
- uginania na ławce skośnej 4x 12-6
- uginania z hantla na modlitewniku 4x 12-20
Triceps:
- wyciskanie w waskim uchwycie 12/10/8/6
- franc. wyciskanie sztangielki siedzac 10/12/14/16
- pompki z rekami z tylu 20/16/12
myslalem oprocz bialka jakies amino EAA albo BCAA i moze spalacz jakis