Wiek: 16
Waga/wzrost: 70/180
Cel: Masa
Poniedziałek
Śniadanie 6.00
3 jaja, 30g pasztetu wołowego, 2 grzanki z masłem, 2 szklanki mleka
Drugie śniadanie 9.00
Kanapka z mięsem (gotowany boczek) 1 jajko, 1 szklanka mleka, sałatka (1 słoik mieszanki warzywnej 3 jaja ugotowane na twardo, cebula, majonez)
Obiad 12.00
Kanapka z mięsem (Kotlet), kanapka z serem (żółtym), 2 szklanki mleka, owoc
Podwieczorek 15.00
Jajko, 3 plastry sera, 2 szklanki mleka
Kolacja 18.00
Ok. 30g wołowiny mielonej, pieczone ziemniaki z masłem, sałatka (arbuz, banan, mandarynka, jabłko, orzechy włoskie, kefir)
Trening 19.00-20.00
2 Kolacja
250g białego sera ze świeżymi owocami
1.5 l wody, 2 wyciśnięte cytryny, 3 łyżeczki miodu (popijać podczas treningu małymi łykami)
Wtorek
Śniadanie 6.00
3 jaja, 30g pasztetu wołowego, 2 grzanki z masłem, 2 szklanki mleka
Drugie śniadanie 9.00
Kanapka z mięsem (szynka) 1 jajko, 1 szklanka mleka, sałatka (rzodkiewka, szczypior, natka pietruszki, oliwa z oliwek)
Obiad 12.00
kanapka z serem (Kiełbasa), kanapka z serem (do smarowania), 2 szklanki mleka, owoc
Podwieczorek 15.00
Jajko, 3 plastry sera, 2 szklanki mleka
Kolacja 18.00
Ok. 30g wołowiny mielonej, pieczone ziemniaki z masłem
Środa
Śniadanie 6.00
3 jaja, 30g pasztetu wołowego, 2 grzanki z masłem, 2 szklanki mleka
Drugie śniadanie 9.00
Kanapka z mięsem (parówki) 1 jajko, 1 szklanka mleka, sałatka (pomidor, ogórek, cebula, jajka na twardo, oliwki, oliwa z oliwek, pieprz)
Obiad 12.00
Kanapka z mięsem (kurczak), kanapka z serem (żółtym), 2 szklanki mleka, owoce
Podwieczorek 15.00
Jajko, 3 plastry sera, 2 szklanki mleka
Kolacja 18.00
Ok. 30g wołowiny mielonej, pieczone ziemniaki z masłem, sałatka (arbuz, banan, mandarynka, jabłko, orzechy włoskie, kefir)
Trening 19.00-20.00
2 Kolacja 21.30
250g białego sera ze świeżymi owocami
1.5 l wody, 2 wyciśnięte cytryny, 3 łyżeczki miodu (popijać podczas treningu małymi łykami)
Czwartek
Śniadanie 6.00
3 jaja, 30g pasztetu wołowego, 2 grzanki z masłem, 2 szklanki mleka
Drugie śniadanie 9.00
Kanapka z mięsem (polędwica) 1 jajko, 1 szklanka mleka, sałatka ( pomidory, papryka, cebula, pieprz, sos winegret gotowy)
Obiad 12.00
Kanapka z mięsem (szynka) kanapka z serem (do smarowania), 2 szklanki mleka, owoc
Podwieczorek 15.00
Jajko, 3 plastry sera, 2 szklanki mleka
Kolacja 18.00
Ok. 30g wołowiny mielonej, pieczone ziemniaki z masłem
Piątek
Śniadanie 6.00
3 jaja, 30g pasztetu wołowego, 2 grzanki z masłem, 2 szklanki mleka
Drugie śniadanie 9.00
Kanapka z mięsem (polędwica) 1 jajko, 1 szklanka mleka, sałatka (pomidor, cebula, czerwona papryka, ogórek, szczypiorek, sok z cytryny, olej, sól)
Obiad 12.00
Kanapka z mięsem (wołowina) kanapka z serem (żółtym), 2 szklanki mleka, owoc
Podwieczorek 15.00
Jajko, 3 plastry sera, 2 szklanki mleka
Kolacja 18.00
Ok. 30g wołowiny mielonej, pieczone ziemniaki z masłem, sałatka (marchewka, ser twarogowy, cebula, szczypior, kminek)
Trening 19.00-20.00
2 Kolacja 21.30
250g białego sera ze świeżymi owocami
1.5 l wody, 2 wyciśnięte cytryny, 3 łyżeczki miodu (popijać podczas treningu małymi łykami)
Sobota
Śniadanie 6.00
3 jaja, 30g pasztetu wołowego, 2 grzanki z masłem, 2 szklanki mleka
Drugie śniadanie 9.00
Kanapka z mięsem (karkówka) 1 jajko, 1 szklanka mleka, sałatka (papryka, kapusta pekińska, jogurt naturalny, majonez, sól, pieprz)
Obiad 12.00
Kanapka z (0.45g siekanej polędwicy, 3 jaja, 8 krakersów z całych ziaren pszenicy, siekana zielona cebula [to wszystko odpowiednio przyrządzone]) kanapka z serem (żółtym), 2 szklanki mleka, owoc
Podwieczorek 15.00
Jajko, 3 plastry sera, 2 szklanki mleka
Kolacja 18.00
Ok. 30g wołowiny mielonej, pieczone ziemniaki z masłem, sałatka (biała kapusta, czerwona kapusta, rodzynki, cebula, majonez, pietruszka, sól, pieprz)
Trening 19.00-20.00
2 Kolacja 21.30
250g białego sera ze świeżymi owocami
1.5 l wody, 2 wyciśnięte cytryny, 3 łyżeczki miodu (popijać podczas treningu małymi łykami)
Niedziela
Śniadanie 6.00
3 jaja, 30g pasztetu wołowego, 2 grzanki z masłem, 2 szklanki mleka
Drugie śniadanie 9.00
Kanapka z mięsem (jakaś szynka) 1 jajko, 1 szklanka mleka, sałatka (rzodkiewka, szczypior, natka pietruszki, oliwa z oliwek)
Obiad 12.00
Kanapka z mięsem (schab) kanapka z serem (do smarowania), 2 szklanki mleka, owoc
Podwieczorek 15.00
Jajko, 3 plastry sera, 2 szklanki mleka
Kolacja 18.00
Ok. 30g wołowiny mielonej, pieczone ziemniaki z masłem
W razie głodu między posiłkami jeść bakalie lub suszone owoce.
Całość około 6000 kcal
Z góry wszystkim bardzo dziękuję