hej ho hej ho martwy by sie robiło
...
Napisał(a)
Witam. Mam pytanie na temat przyrządzania jedzenia, mianowicie: dlaczego poleca się gotowac a nie smażyć? Domyślam się, że to ze względu na tłuszcze, ale je przecież trzeba jeść, ma ktoś jakieś pomysły?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Smaż na oliwie.
coś tak drobnego, jak trzepot skrzydeł motyla
może wywołać tornado
na drugiej stronie świata.
...
Napisał(a)
Braki w podstawowej wiedzy na temat tluszczy => posty podwieszone :]
Tluszcz z ryby czy jajka to nie to samo co z golonki czy frytek :]
Tluszcz z ryby czy jajka to nie to samo co z golonki czy frytek :]
...
Napisał(a)
Ja doskonale rozumiem różnice, ale np dlaczego poleca się gotowac pierś z kurczaka a nie smażyć? Tylko z powodu śladowych ilości tłuszczów nasyconych?
hej ho hej ho martwy by sie robiło
...
Napisał(a)
Ja smażę na wodzie. Nawet na zwykłej, starej patelni się da :)
...
Napisał(a)
Najlepiej piecz. Będzie smacznie i zdrowo. Tłuszcze nie są jednak tak straszne jak węgle.
Polecane artykuły