Szacuny
11150
Napisanych postów
51599
Wiek
31 lat
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
Witam mam pytanie bo w sumie się juz pogubilem nie mam pojecia jak ulozyc diete.
Porzednio kiedy mialem prace gdzie pracowalem codziennie po 8h byl spok zero problemow natomiast teraz pracuje w hotelu a moj grafik wyglada tak
1. w pon srody i piatki i niedziele ide na noc
Czyli
poniedizalek wstaje rano godzina 12.00 silownia godzina 18.00 do pracy jestem na nogach do godziny 10.00 rano czasem przespie moze z 3 h w nocy...przyjezdzam spie z czasem 3 h mam caly ten wolny dzien do nastepnego do godziny 17.00
I nie wime jak diete ulozyc bo w momecie kiedy na na noc to jak mam przeliczyc sobie kalorie ?? kiedy ja jestem w pracy od 18.00 do nastepnego dnia 10.00 a do tej 18.00 rowniez spozywam kalorie. Troche sie pogubilem z tym i troche zabardzo urósł mi brzuch bo nie przyzwyczajony organizm powinien spac w nocy a ja pracuje co dodatkowo pochlanialem pokarm i teraz lipa ?/ System Zmianowy Co drugi dzien na noc
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6325
Napisanych postów
76329
Wiek
39 lat
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
756561
Rzeczywiscie, troche malo zrozumiale to napisales. Musisz przesunac sobie wszystko, tak zeby jesc w godzinach pracy posilki. Przerwy na pewno jakies masz wiec nie powinno byc problemu. Wazne jest zeby dostarczyl odpowiednia ilosc kcal i obserwowal organizm. Jezeli zobaczysz zeby otluszczasz sie to zmniejszysz kcal z weglowodanow, jezeli bedzie brak efektow to zwiekszysz.
Szacuny
11150
Napisanych postów
51599
Wiek
31 lat
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
no dobra tak sobie myslalem ze kiedy jestem na nocy w pracy to bede jadl po tej 24.00 tylko nabiał zeby nie odkładał sie tłuszcz natomiast do tej 24.00 bede jadl normalnie ??
Szacuny
11150
Napisanych postów
51599
Wiek
31 lat
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
Jedz normalnie co 2-3 godziny posiłki z pojemników na żywność.
Nie sam nabiał ale również tłuszcze, węglowodany, warzywa.
Jeżeli nie przed snem to są lepsze źródła białka niż ser biały.
Np. Jaja kurze, ryby, mięsa