:/
...
Napisał(a)
mam maly problem zjadam ryz ale suchy to on nie smakuje probowalem z warzywami ale to sie tez wydaje suche moze jakies sosy winiary lub cos w tym stylu napiszcie z czym wy zjadacie ryz:p;
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
z kefirem , rodzynkami , mlekiem ,z cebula duszoną, siemiem lnianym , z wszystkim można jeść , jest tyle kombinacji , że głowa mała
...
Napisał(a)
oooo kurde.. Troche tych kombinacji jest Na przyklad:Ryz.jogurt naturalny/twarog,rodzynki/miod,platki banana/banan pokrojony dobre jako posilek potreningowy jesli jako przedtreningowy mozesz dac orzechy laskowe lub wloskie
Inaa kombinacja:Ryz gotowwany w bulionie z oliwy z oliwek(Knorra),mieszanka chinska/warzywna NORDIS
Jest jeszcze jedna ubozsza wersja czyli ryz+przyrawy
Pozdro
Inaa kombinacja:Ryz gotowwany w bulionie z oliwy z oliwek(Knorra),mieszanka chinska/warzywna NORDIS
Jest jeszcze jedna ubozsza wersja czyli ryz+przyrawy
Pozdro
...
Napisał(a)
thx raczej ryz z dodatkami mi sie nie znudzi juz probowalem z bananem bardzo smaczne
:/
...
Napisał(a)
chyba że wolisz na pikantnie to polecam od czasu do czasu sos indyjski uncle bens naturalne składniki, rodzynki itd. dużo węgli, prawie zero tłuszczu, podsmażasz mięsko , podlewasz na koniec sosem aż sie podgrzeje, dajesz na ryż i jesz ze smakiem, chyba ze nie przepadasz za indyjska kuchnia ;) zawsze mozesz dodać szczypte chili zeby jeszcze troche dodac pikanterii. a gdzieś na forum było że pikantne jedzenie pobudza soki trawienne do działania i niby składniki lepiej się wtedy wchłaniają i wszystko szybciej trawi, nie wiem ile w tym prawdy, ale nie można przesadzać bo żołądek się przyzwyczai
...
Napisał(a)
MIĘCHO RYBY ,SERY , WARZYWA , OLEJE
jeżeli pomogłem , Ty pomósz mi wejdz w link i się zarejestruj http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=krzakzak
...
Napisał(a)
ja przygotowywuje ryż tak : gotuje wpierw w torebce, potem troszeczke masełka rozpuszczam w garnku, dodaje cebulke i pomidorka to sie chwile podsmaza i wrzucam do tego ryz i chwile sie tak dusi to razem i po jakis 5 minutkach gotwe a do tego najlepszy jest naturalny jogurcik
Żyje sie tylko raz...Wiec korzystaj z życia... wiec życie wykorzystaj!
...
Napisał(a)
zgadzam sie z rudym ale ja tylko z jogurcikiem naturalnym i wtedy posiada to smak
Polecane artykuły