co do tego co masz rozpisane:
sniadanie:
ten boczek typowo paczkowany jakis itd niekoniecznie bedzie dobry jakosciowo zeby go wrzucci w diete, pewnie to zwykly kolorowany szajs%) mozna by dac tutaj np jajo z mozzarella, jak chcesz podbic fat w sniadnaiu
lunch:
takie bajgle beda przetworzonymi psoilkami, nie wiem czy chodiz o te typowo bezglutenowe, czy inne, ale osobiscie bym ich tam nie trzymal. Kasza 200g rozumiem, ze jest to ilosc po ugotownaiu patrzac na makro. warzywko jest, oliwa jest, wiec spoko
obiad
tutaj by sie przydalo zrodlo z omega 3 ale typowo rybne
kolacja
maslo orzechowe to kiepskie zroldo fatu, ma wlasciwosci prozapalne, niekoniecznie sprzyja w budownaiu formyl. skorzystaj z innego rodzaju orzechow jak wloskie, nerkowca,. czy migdaly.
tak jakw spominalem wczesniej uloz drugi schemat na klejny dzien, modyfikujaz zrola
bialka, weglowodanow, tak, aby organizm mial mozlwisoc czerpac innych aminowkasow, innych mineralow ze zrodlem weglwoodanowych, czy kwasow tluszczopwych.