...
Napisał(a)
Jak przyrządzacie jajecznicę na śniadanie? Na czym smażycie, jakie dodatki dodajecie? Czy podsmażacie wcześniej te dodatki? Mieszacie wcześniej jajka w miseczce i takie rozbełtane wlewacie na patelnie czy nie? Podajcie smaczne propozycje, bo moja mi się już znudziła
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
masło klarowane, rozbijam jaja i wylewam od razu ze skorupki, czekam aż białko się zetnie delikatnie i mieszam.
Nieraz też robię z boczkiem czy kabanosami, jakąś cebulą czy grzybami to trochę je podpiekę zanim jajka dodam, jak mam boczek to masła już nei daje boi z boczku się wytopi.
Nieraz też robię z boczkiem czy kabanosami, jakąś cebulą czy grzybami to trochę je podpiekę zanim jajka dodam, jak mam boczek to masła już nei daje boi z boczku się wytopi.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Jak Anubis Czasem pod koniec smażenia dodaje ser żółty. Przed wbiciem jajek możesz też dać pomidora obranego ze skórki i lekko podsmażyć Jajecznica dobrze komponuje sier prawie że wszystkim
MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
Polecane artykuły