SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Twaróg i serek wiejski w wysokiej temperaturze

temat działu:

Szybkie pytania bez logowania

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 675

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 36 Wiek 35 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1242
Witam taka sytuacja losowa, ze 15 sztuk serku wiejskiego i 15 sztuk twarogu półtłustego znajdywały się w temperaturze około 23 stopni przez 48 godzin. Czy są one jeszcze zdatne do zjedzenia ? Bo trochę szkoda wyrzucić.
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 216 Wiek 27 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 13921
Otwórz i spróbuj. Hmm ale poczekajmy na wypowiedzi specjalistów.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
georgu Ivan Groźny Moderator
Ekspert
Szacuny 14686 Napisanych postów 53222 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 400872
Tylko badanie organoleptyczne może odpowiedzieć na twoje pytanie. Ty sprawdzaj, a my robimy zakłady

MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html 

Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Banan BOSS FORUM Administrator
Ekspert
Szacuny 11406 Napisanych postów 72697 Wiek 37 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 958780
juz masz raczej po jedzeniu
ale jak jestes ryzykant to smacznego
...
Napisał(a)
Usunięty przez Banan za pkt 4 regulaminu
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 216 Wiek 27 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 13921
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 36 Wiek 35 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1242
Bardziej chodzi mi czy zostały zachowane wartości odżywcze, bo zawsze to mogę z czymś skitrać żeby złe nie smakowało
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

nitrobolon II z kreatyną

Następny temat

Siłownia w wieku 14 lat

forma lato