""Doubt is enemy number one of progression"
Dziennik : http://www.sfd.pl/DT_MissInvincible-t1065640.html
Blog kulinarny: http://www.sfd.pl/[BLOG]_MissInvincible_w_kuchni-t1100371.html
...
Napisał(a)
Tak, możesz dodać więcej. Ja jednak trzymałam to ciasto w zamrażalce i wyjmowałam po kawałku na pół godziny przed jedzeniem - takie lekko zmrożone moim zdaniem jest lepsze
1
...
Napisał(a)
AKBOch, mam ochotę zrobić, ale nie używam odżywek. Co zamiast....?
można pominąć w wartwie wierzchniej a do srodka zamiast wheya dać więcej mąki kokosowej albo jakiejs orzechowej
""Doubt is enemy number one of progression"
Dziennik : http://www.sfd.pl/DT_MissInvincible-t1065640.html
Blog kulinarny: http://www.sfd.pl/[BLOG]_MissInvincible_w_kuchni-t1100371.html
...
Napisał(a)
W warstwie wierzchniej do moczonych daktyli świetnie pasuje masło orzechowe,z odrobiną soli da pyszny słony karmel, ale to podbije tłuszcz w przepisie.
"Niektórzy widzą rzeczy takimi, jakimi są, i pytają : dlaczego ? Ja śnię rzeczy, które nigdy nie istniały , i powiadam : czemu nie ? "
G.B. Shaw
http://www.sfd.pl/Alhambra_nowe_wyzwania-t1037040.html
...
Napisał(a)
masełko jak najbardziej
""Doubt is enemy number one of progression"
Dziennik : http://www.sfd.pl/DT_MissInvincible-t1065640.html
Blog kulinarny: http://www.sfd.pl/[BLOG]_MissInvincible_w_kuchni-t1100371.html
Poprzedni temat
Spód do omletów i pizzy
Następny temat
Filet z pstrąga z miętowym groszkiem by MissInvincible
Polecane artykuły