Szacuny
3
Napisanych postów
415
Wiek
6 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
8888
Witam,
Jaki powienien byc rozkład makroskładników na redukcji.
Na ten czas mam:
B: 2g/kg ok.190 g
T: 1g/kg ok 88 g
WW: reszta czyli. 250g
Zapotrzebowanie 2500 kcal.
W pozniejszej fazie redukcji bede obcinał weglowodany.
Wzrost: 178 cm
Waga: 88
Wiek :25
Plan treningowy :FBW
Zmieniony przez - Fario92 w dniu 2017-04-13 22:36:09
Szacuny
1717
Napisanych postów
27216
Wiek
29 lat
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
516400
Zależy, ciężko jednoznacznie to stwierdzić.
Możesz np: zwiększyć aktywność fizyczną zachowując obecną ilość kalorii. Niemniej jednak nie zawsze trzeba ucinać restrykcyjnie pułap węglowodanów. 2500kcal to relatywnie mało jak na Twoje warunki fizyczne, zależy jeszcze jaki masz poziom tkanki tłuszczowej w ustroju.
Szacuny
3
Napisanych postów
415
Wiek
6 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
8888
2800 kcal to moje 0. Obcialem 300 kcal. Dieta zostala sprawdzona pare postow nizej. Jeszcze jedno pytanko czy np. Piers z kurczaka powinno wazyc sie po obrobce tj. Gotowanie, smazenie, pieczenie, poniewaz dzis z piersi przed smazeniem bylo 600gramow a zostalo 340..
Szacuny
3
Napisanych postów
415
Wiek
6 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
8888
2800 kcal to moje 0. Obcialem 300 kcal. Dieta zostala sprawdzona pare postow nizej. Jeszcze jedno pytanko czy np. Piers z kurczaka powinno wazyc sie po obrobce tj. Gotowanie, smazenie, pieczenie, poniewaz dzis z piersi przed smazeniem bylo 600gramow a zostalo 340.