PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdźpizza taka prawdziwa nigdy fit nie będzie. Można próbować wymieniać mąkę, robić spód ziemniaczany, z kalafiora, z sera i nie wiadomo czego jeszcze, ale to nigdy nie będzie to samo. Jak masz ochotę na pizze to zaplanuj sobie taką radość raz na jakiś czas, wlicz w bilans i się ciesz smakiem
MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
https://www.sfd.pl/PIZZA_LIGHT_NA_CIEŚCIE_RAZOWYM_Z_MOZZARELLĄ-t821967.html
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
Ale dlaczego od razu popadać w skrajności - pomiędzy spodem z kalafiora a spodem z mąki 00 jest jeszcze pełno pośrednich opcji... Można pomieszać białą mąkę z odrobiną otrębów czy jakiejś innej, zdrowszej mąki i ciasto będzie przypominało smakiem i wyglądem zwykłą pizzę, a będzie zdrowsze... Jedynie osoby, które naprawdę nie tolerują glutenu i pszenicy mogą mieć problem ze stworzeniem smacznego i pulchnego ciasta.
Ja tam mieszam pszenną tortową z żytnią 720 i gryczaną (2/3 tej zwykłej) i jestem zadowolona z efektu wyjściowego, nawet bardziej mi takie coś smakuje, niż 100% białej pszennej mąki, córka też to bardzo lubi... Trochę kombinacji i idzie znaleźć kompromis.