...
Napisał(a)
Witajcie, otóż od kiedy jestem na diecie bardzo irytuje mnie fakt iż w kuchni muszę spędzać bardzo wiele czasu na przygotowywanie posiłków. Zazwyczaj do mięsa/ryżu przygotowuję sobie zestaw warzyw czyli pokrojone w kosteczkę marchewka, cukinia i papryka. Potem to przez 15-20 minut gotuję na parze i jest gotowe. I teraz pytanie czy zamiast przygotowywania warzywek za każdym razem ( krojenie, brudzenie talerzy itp ) czy bardzo na jakości by spadł posiłek jeżeli bym zrobił większą ilość tych warzyw i zamroził w zamrażalce a potem wyciągał odpowiednią ilość i gotował na parze o te 5 minut dłużej. Jeżeli tak to tak normalnie do reklamówek śniadaniowych wrzucać warzywa?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Możesz mrozić,ale możesz też np. zrobić sobie takie warzywa w sosie pomidorowym i wekować do słoiczków. Jest też mnóstwo gotowych mrożonych mieszanek,zresztą ugotowanie zwykłego ,świeżego brokuła to zaledwie 5 min.
Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html
Polecane artykuły