WIEK: 18
NIEPRZERWANY[CAŁKOWITY] STAŻ TRENINGOWY: 2 miesiące
WAGA CIAŁA: 53
WZROST: 170
OBWÓD RAMIENIA: 26
OBWÓD ŁYDKI: 33
OBWÓD UDA: 51
OBWÓD BIODER: 80
OBWÓD NA WYSOKOŚCI PĘPKA: 74
OBWÓD TALI 66
OBWÓD KLATKI PIERSIOWEJ:80
CEL: 12 % tkanki tłuszczowej, mocna rzeźba
CHOROBY PRZEWLEKŁE: brak
PRZEBYTE KONTUZJE: brak
WADY POSTAWY: asymetria łopatek
ALERGIE: brak
PROBLEMY ZDROWOTNE NIEWIADOMEGO POCHODZENIA: brak
CZY REGULARNIE MIESIACZKUJESZ? w miarę poprzez restrykcyjne diety była ok. 2 letnia przerwa
CZY PRZYJMUJESZ TABLEKI ANTYKONCPECYJNE? nie
CZY PRZYJMUJESZ LEKI Z PRZEPISU LEKARZA? nie
CZY STOSUJESZ SUPLEMENTY: cutting edge, sojavit olipmu, kolagen na stawygną
CZY STOSOWAŁAŚ DO TEJ PORY JAKIEŚ DIETY (JAKIE/KIEDY/JAK DŁUGO) dużo diet o niskiej kaloryczności około 1000-1500 kcal, próby z dietą 80/10/10 i duuużo kalori większość z owoców
JAK WYGLĄDA TWOJE ODŻYWIANIE OBECNIE? teraz zdecydowałam się na weganizm z powodów etycznych i zdrowotnych, wiem że ciężko mi będzie na tej diecie osiągnać cel, jestem w stanie włączyć do diety jajka i produkty nabiałowe fermentowane około 1500-2000 kcal
CZY PRZY OBECNEJ DIECIE CHUDNIESZ/UTRZYMUJESZ WAGĘ/TYJESZ? bez zmian
PROFESJONALNA SIŁOWNIA: TAK
Witam, jestem nowa na forum, nie za bardzo orientuję się czy taki temat już był, szukałam i nie znalazłam tego co by mnie interesowało. Moim celem jest jak największa redukcja tłuszczu ok.12 % przy tym wyrabiając mięśnie. https://scontent.cdninstagram.com/hphotos-xpt1/t51.2885-15/e15/11208401_1422699784715133_1476206482_n.jpg https://scontent.cdninstagram.com/hphotos-xap1/t51.2885-15/e15/11205645_855113737894206_1230794654_n.jpg https://scontent.cdninstagram.com/hphotos-xft1/t51.2885-15/e15/11116726_1570093283244125_650960468_n.jpg mniej więcej taka sylwetka mnie interesuje. Chciałabym się dowiedziec jak ułożyć diętę i jak ćwiczyć na siłce, żeby to osiągnąć? Dużo powtórzeń mały ciężar czy odwrotnie ? Wiem, ze z dietą wegańską będzie problem dlatego bardzo proszę o pomoc kogoś kto się na tym zna, ewentualnie włączę do diety jajka i nabiał fermentowany.
Zdjęć na razie nie mam możliwości wrzucenia :/