...
Napisał(a)
Czesc, mam pytanie jak ważyc piers z kurczaka? Przed czy po smażeniu? Przed smażeniem wazy np 300g a po usmażeniu 200g, wiadomo, ze z tej piersi schodzi woda, ale wlasnie wliczajac 300g to chyba jest błędem, bo te 100g, które podczas smażenia ucieka nie jest piersią wiec czy nie powinno sie wliczac gotowego? Z gory dzieki
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
To troche dziwne, przed chwilą np zjadłem 500 g piersi z kurczaka z chlebkiem i nie czuje sie pełny, a gdy wypije szejka ze 100 g ryżu białego + woda + mleko + odżywka + rodzynki to czuje się jakbym mial zaraz wybuchnąc.
...
Napisał(a)
no to sporo wcisnąłeś, chyba że to była sama pierś bez warzyw i np ryżu czy makaronu. A produkty waży się przed obróbką termiczną.
...
Napisał(a)
arthas1313Czesc, mam pytanie jak ważyc piers z kurczaka? Przed czy po smażeniu? Przed smażeniem wazy np 300g a po usmażeniu 200g, wiadomo, ze z tej piersi schodzi woda, ale wlasnie wliczajac 300g to chyba jest błędem, bo te 100g, które podczas smażenia ucieka nie jest piersią wiec czy nie powinno sie wliczac gotowego? Z gory dzieki
Waż kiedy chcesz. Ale pamiętaj że w tabelach wartości BTW są podawane dla 100g surowego produktu - czyli w twoim wypadku nieusmażonej piersi. Tak samo banan BTW jest liczone na 100g banana brutto - czyli ze skórą.
...
Napisał(a)
wazy sie przed obróbka ! to tyczy sie mies, warzyw, ryzów itp.
i nie porównuj zjedzenia kawalka miesa do kalorycznego szejka.. który momentalnie zapycha ;)
i nie porównuj zjedzenia kawalka miesa do kalorycznego szejka.. który momentalnie zapycha ;)
Impossible Is Nothing
Pomogłem ? Daj SOG'a :)
Polecane artykuły