Szacuny
31
Napisanych postów
582
Wiek
25 lat
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
8943
No powiem ze panga dobra, 100 razy lepsza od je#anego cyca. Ale juz i tak jej nie kupie bo taka trucizna ze szok... Szkoda ze u mnie w tesco sa tylko filety z pangi, dorsza i lososia :/ losos droogi, a dorsza nie wiem czy tkne ...
Szacuny
31
Napisanych postów
582
Wiek
25 lat
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
8943
Heh bylbym skazany na dorsza, ale przedchwila sie dowiedzialem z we fracu obok mnie sa tez swieze rybki i jest duuzy wybór :D za tydz skusze sie na fileta z pstraga ;p
Szacuny
31
Napisanych postów
582
Wiek
25 lat
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
8943
No minął tydzień i dzisiaj szamałem pstrąga tęczowego :) http://screenshooter.net/100102917/vyxvtwp http://screenshooter.net/100102917/sqpfnoc Ogólnie dobry ale panga była lepsza, no ale i tak zostane przy pstrągu. :) Tylko dziwi mnie to że filet na zdjęciu ważył 300g a po usmażeniu i zdjęciu skóry tylko 160g. Załóżmy że mięsa surowego było 250g a usmażonego 160g to makro wliczać przed czy po obróbce ?
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
17721
Napisanych postów
132231
Wiek
40 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1461020
przed obróbką liczysz, podczasz obróbki mięsko trochęwysycha i stad ta różnica, z ryżem np jest odwrotnie, wkładasz do wody 100g a wyjmujesz 300 bo nią nasiąka
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6324
Napisanych postów
76328
Wiek
39 lat
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
756558
Ile razy nie kupowałem miruny w Netto, to zawsze było klika sztuk w filecie. Jednak nie ma czym się przejmować jeżeli poddasz rybę obróbce (mrożenie również je zabija).