Szacuny
1
Napisanych postów
217
Wiek
27 lat
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
4001
Jak myślicie co się bardziej nada na diecie?Nie mam narazie jakoś szczególnie obranego celu diety np. masa lub redukcja ale zastanwiam sie co bardziej nada jako zdrowy składnik podczas smażenia różnych potraw.Zastanwiam się pomiędzy olejem kokosowym/olejem ryżowym a oliwą z oliwek(zapomniałem dodać w temacie jeszcze masło...Chodzi o masło klarowane).
Co byście mi bardziej polecili>I dlaczego? z góry dzięki za pomoc.Jakby ktoś miał lepsze propozycje to proszę pisać.
Zmieniony przez - xSprinterx w dniu 2015-01-05 13:46:15
Zmieniony przez - xSprinterx w dniu 2015-01-05 13:51:57
Zmieniony przez - xSprinterx w dniu 2015-01-05 13:55:20
Szacuny
1
Napisanych postów
217
Wiek
27 lat
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
4001
Rozumiem że wszelkie rafineryjne odpadają?Bo słyszałem że o wiele gorszej jakości są.Dla przykładu ostatnio jakimś cudem znalazłem u mnie w sklepie olej rzepakowy tłoczony na zimno nierafineryjny to wydaję mi się że tego typu oleje powinny być ok no nie?
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6325
Napisanych postów
76329
Wiek
39 lat
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
756561
Do krótkiego smażenia nadają się w zasadzie wszystkie z niewielką zawartością wielonienasyconych kwasów tłuszczowych. Możesz też spróbować bezkaloryczny olej do smażenia.