...
Napisał(a)
Jak przygotować mięso mielone żeby miały jak najmniej tłuszczu, bo wiadomo można smażyć z panierką ale to mega tłuszczy. Jak proponujecie?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź![](https://www.sfd.pl/SFD/specialistposts/2023/10/11/648bad1885a644c5a1d042cd1b4fd25f.jpg)
...
Napisał(a)
osobiście do mielonego nigdy nie daje panierki smażę na oleju pam albo smalcu
jeśli usmażysz tradycyjnie nic sie naprawdę nie stanie nie ma co popadać w jakąś skrajność![](https://bundles.sfd.pl/Content/buziaki/3.gif)
jeśli usmażysz tradycyjnie nic sie naprawdę nie stanie nie ma co popadać w jakąś skrajność
![](https://bundles.sfd.pl/Content/buziaki/3.gif)
...
Napisał(a)
Kup mielone z szynki albo sam zrób to nie będzie tłuste
można też ugotować i wtedy tłuszcz się wytopi i zostanie w wodzie.
![](https://bundles.sfd.pl/Content/buziaki/5.gif)
Rośnie klata, rosną bary - nie poznaje mnie już stary.
Zamiast narzekać zrób coś i zacznij świat swój zmieniać.
Polecane artykuły