...
Napisał(a)
Hey.. Mam pytanie, wiele jest przepisów na batony proteinowe itp, ja jednak od zawsze piekłam sobie takie dość odżywcze ciastka na białkach z jajek, płatkach owsianych itp. Moje pytanie brzmi czy jeżeli teraz np. zmodyfikuje trochę swój przepis i dodam do nich jeszcze takie właśnie białko w proszku to czy nie straci ono swoich wartości w wysokiej temperaturze? nie wiem jak się zachowują takie sumplementy proszkowane.. proszę od odp kogoś kto się na tym zna
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Jak nie spalisz to mozna dawać.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Poprzedni temat
Osłabienie działania kreatyny antybiotykiem ?
Następny temat
Kreatyna + White blood
Polecane artykuły