Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6296
Napisanych postów
76166
Wiek
39 lat
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
755629
Używając olej do smażenia w aerozolu psikamy na patelnię tak małe ilości, że kalorii praktycznie z tego nie będzie, więc nie ma sensu wliczać 1-2 gramów tłuszczów, chyba że ktoś psika pięć sekund. Wtedy będzie tego już trochę więcej.
Poziom tkanki tłuszczowej nie jest wysoki, ale myślę, że warto zredukować go nisko, po to, aby później budować lepszej jakości mięśnie. Do końca roku jak najbardziej jest to możliwe.
Sugeruję jednak następnym razem bardziej przyłożyć się do jakości zdjęć. Dobre światło, ta sama bielizna, odległość, poza.
Szacuny
6
Napisanych postów
220
Wiek
2 lata
Na forum
3 lata
Przeczytanych tematów
1357
domer
Używając olej do smażenia w aerozolu psikamy na patelnię tak małe ilości, że kalorii praktycznie z tego nie będzie, więc nie ma sensu wliczać 1-2 gramów tłuszczów, chyba że ktoś psika pięć sekund. Wtedy będzie tego już trochę więcej.
Poziom tkanki tłuszczowej nie jest wysoki, ale myślę, że warto zredukować go nisko, po to, aby później budować lepszej jakości mięśnie. Do końca roku jak najbardziej jest to możliwe.
Sugeruję jednak następnym razem bardziej przyłożyć się do jakości zdjęć. Dobre światło, ta sama bielizna, odległość, poza.
Ja jak stawiałem na wagę kuchenną elektryczną to potem mi pokazywało, że zeszło 0g lub 2-3g właśnie. Więc przyjąłem, że jednak coś jest na tej patelni zawsze, a jak jest tego mało i robię np jajka na tym to wszystko się wchłania w te jajka i doliczałem. Ale no może faktycznie przestanę i zobaczę czy mi waga lekko podskoczy jak usunę to całkowicie czy będzie bez różnicy i będzie wiadomo czy wliczałem to bezsensownie.