when im going to do some mountaineering actually im going back home
...
Napisał(a)
tylko sek w tym, ze nauka jest jedna. to, co sie utlenialo na patelni 10 lat temu, nadal sie utlenia. chemia sie nie zmienia, jest jedna i ta sama. to tylko marketing i jakas aktualna moda warunkuje trendy, na czym smazyc, a przeciez to nie jest tak, ze 10 lat temu na Kujawskim bylo super, ale teraz juz nie jest super, bo ktos tak mowi. zawsze bylo nie super, kwestia przekazu tego do nieswiadomego spoleczenstwa, ktore pojdzie za reklama i ogolnym trendem. oczywiscie sam smaze i nie popadam w paranoje, jednak jesli moge i jest taka mozliwosc to wybieram mimo wszystko pieczenie, jako obrobke termiczna
1
...
Napisał(a)
Ja smażę na tym co mam, jajecznica tylko na klarowanym albo zwykłym maśle, ewentualnie na tym co z boczku się wytopi, kurak, patelnia z kalrowanym lub jakimś olejem popsikana, nie ma to i rzepakiem przesmaruje, z tym ze ja nie smażę na głębokim tłuszczu tylko natłuszczam patelnie.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Poprzedni temat
Rozpiska, redukcja
Następny temat
Mleko kozie i wyrobu z mleka koziego w diecie
Polecane artykuły