...
Napisał(a)
Co sądzicie o mące pszennej razowej (do wypieku domowego chleba na zakwasie)? Czy można tej mąki używać i jeść zrobiony z niej chleb na co dzień? Jest to zdrowa mąka czy lepiej jej unikać?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Każdy domowy chleb będzie dobry nawet jakby zrobić pszenny to się może okazac ze jest lepszy niż razowy ze sklepu, spokojnie można jeść
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Zdecydowanie wolę chleb z pomieszaniem mąk gryczanej i żytniej + np. sezam i pestki dyni.
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
...
Napisał(a)
Każdy ma inne smaki, można próbować i kombinować z różnymi mąkami, aż w koncu wyjdzie coś co nam będzie odpowiadało
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Polecane artykuły