Szacuny
974
Napisanych postów
19335
Wiek
40 lat
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
159036
Ekipa ja robie dokladnie jak ty i nigdy nie czulem zeby odzywka miala inny smak...rob na wodzie bedziesz pewny ze nic sie nie stanie z mlekiem bo roznie bywa z temp.
ps.mass gain na wodzie raczej nie za dobry:) ale trzeba sie przelamac:P
Szacuny
32
Napisanych postów
2221
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
19900
Wedlug mnie jest mala roznica czy n a wodzie czy na mleku - bo racxzej kazdy i tak robi na mleku pasteryzowanym ktora ma dluzszy termin porzydatnosci do spozycia.
Tutaj chodzi o bialko ktore bardzo szybko sie psuje i jesli nawet rozrobimy odzywke na wodzie to przeciez odzywaka jest na bialku i jesli beda zle warunki prezhcowywania (za wsyssoka temt w zbyt dlugim czasie) to rozpocznie sie proces rozkladu.
Szacuny
974
Napisanych postów
19335
Wiek
40 lat
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
159036
a czy takiego procesu rozkladu jak piszesz mleko jakos nie przyspieszy?? a moze bedzie odwrotnie....??
u mnie kumpel pil na mleku jak pisal Ekipa i podobnie robil z rana i pil duzo pozniej i bylo dobrze...
Szacuny
11149
Napisanych postów
51576
Wiek
31 lat
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
Kurde a czy serio tak trudno zrobic to na wodzie ? ja nigdy ja nigdy nie robie na wodzie i nie narzekam, problemow nie ma przynajmniej...u mniej kreci w brzuchu...