Wiem, że najlepsza jest mąka żytnia 2000, ale niestety brzuch mnie po niej boli i mam wzdęcia, dlatego zastanawiam się, czy mogłabym ją zamienić na mąkę graham (do wypieku domowego chleba na zakwasie).
...
Napisał(a)
Czy ktoś z Was orientuje się na temat mąki graham typ 1850? Czy jest zdrowa? Czy warto jej używać? :)
Wiem, że najlepsza jest mąka żytnia 2000, ale niestety brzuch mnie po niej boli i mam wzdęcia, dlatego zastanawiam się, czy mogłabym ją zamienić na mąkę graham (do wypieku domowego chleba na zakwasie).
Wiem, że najlepsza jest mąka żytnia 2000, ale niestety brzuch mnie po niej boli i mam wzdęcia, dlatego zastanawiam się, czy mogłabym ją zamienić na mąkę graham (do wypieku domowego chleba na zakwasie).
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
https://pl.wikipedia.org/wiki/Mąka_Grahama
zobacz jak ona powstaje, lepiej używać innych mąk, np gryczna,a owsiana, kokosowa.
zobacz jak ona powstaje, lepiej używać innych mąk, np gryczna,a owsiana, kokosowa.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Polecane artykuły